1.askel perheille

Vuoden 2015 perheiden hyvinvointijaksot


 

Yhteistä aikaa perheen kanssa

Perheiden 1.askel-hyvinvointijaksot antavat mahdollisuuden perheiden yhteiseen aikaan sekä lepoon ja virkistykseen.

Perheiden ohjelma on liikunnallinen ja virikkeellinen! Jaksoilla toimitaan ja liikutaan ryhmässä kohteen asiantuntevan ja ammattitaitoisen henkilöstön johdolla. On erityisen tärkeää, että perheen jäsenillänne ei ole liikuntaa estäviä rajoitteita tai sairauksia. 

Elämyksiä 

Tutustu etukäteen 1.askel-perhejaksojen malliohjelmiin. Näin voitte varmistua, että kohteen ohjelma on perheellenne sopiva. Hakujärjestelmästä löydät haettavien jaksojen ajakohdat hakuaikoineen.

Perhejaksojen hintaan sisältyy majoitus perheelle, täysihoito (vähintään aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä 1.askel-perheohjelma. 

Hae perheiden 1.askel-jaksolle
1.askel-hyvinvointijaksot sopivat perheille, joilla on mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias perheeseen kuuluva lapsi. Mikäli perheeseen kuuluu lisäksi 17-18-vuotiaita, he ovat tervetulleita mukaan aikuisten hinnalla. Jaksot ovat 5 vrk:n mittaisia.

Perheiden 1.askel-hyvinvointijaksoilla on sekä perheiden yhteistä että lasten ja aikuisten erillistä ohjelmaa. Lasten tulisi voida itsenäisesti osallistua lasten ohjelmaan. Jaksolle valituilta edellytetään ohjelmaan osallistumista.