Tulosta

1.askel perheille

Yhteistä aikaa perheen kanssa

Perheiden 1.askel-hyvinvointijaksot tarjoavat perheille yhteistä aikaa, samalla kun ne antavat mahdollisuuden myös lepoon ja virkistykseen. Päivien aikana koet elämyksiä,  tutustut erilaisiin liikuntamuotoihin koko perheen voimin ja saat vinkkejä uusista, koko perheen yhteisistä harrastuksista. 


Perheiden ohjelma on liikunnallinen ja virikkeellinen! Jaksoilla toimitaan ja liikutaan ryhmässä kohteen asiantuntevan ja ammattitaitoisen henkilöstön johdolla. On erityisen tärkeää, että perheen jäsenillänne ei ole liikuntaa estäviä rajoitteita tai sairauksia. 

Hae perheiden 1.askel-jaksolle

Elämyksiä ja yhteisiä kokemuksia

Tutustu 1.askel-perhejaksoihimme! Hakujärjestelmästä löydät myös tarkempaa lisätietoa perhejaksojen ohjelmien sisällöstä, kohteista ja hakuajankohdista.

Perhejaksojen hintaan sisältyy majoitus perheelle, täysihoito (vähintään aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä 1.askel-perheohjelma. 

 

1.askel-hyvinvointijaksot ovat perheille, joilla on mukana yksi tai useampi alle 17-vuotias perheeseen kuuluva lapsi. Mikäli perheeseen kuuluu lisäksi 17-18-vuotiaita, he ovat tervetulleita mukaan aikuisten hinnalla. Jaksot ovat 5 vrk:n mittaisia.

Perheiden 1.askel-hyvinvointijaksoilla on sekä perheiden yhteistä että lasten ja aikuisten erillistä ohjelmaa. Lasten tulee 
voida itsenäisesti  osallistua lasten ohjelmaan. Ohjelma löytyy kunkin jakson kohdalta hakujärjestelmästä. Jaksolle valituilta edellytetään ohjelmaan osallistumista. 

 Jatka perhejaksojen hakuun >>